Alfa Romeo alfa grill  
od 1968.

 
 
AUTO GAS


U Amag Servisu ugrađujemo, servisiramo i održavamo LPG/CNG i EASYJET sisteme za gasni pogon automobila.

Predpostavljam da ste već informisani o osnovnim prednostima korišćenja plina kao pogonskog goriva, skoro upola manji troškovi, duži vek motora, mnogo manja emisija izduvnih gasova itd. Ne bih se stoga zadržavao na tome, već prešao na tehničku stranu.

Obzirom da je razvoj tehnologije i opreme za ubrizgavanje plina u savremene motore dostigao optimalan nivo, odlučio sam da mojim klijentima ponudim i opciju ugradnje plina za pogon vozila. Odabrao sam inovativnog proizvođača opreme sa najsavremenijim uređajima za sekvencijalno ubrizgavanje plina koji zadovoljavaju čak i EURO 4 norme. Posle detaljnog upoznavanja sa sistemom i završenog školovanja u sedištu fabrike "AUTOGASITALIA" u Modeni, osposobljeni smo za ugradnju uređaja "EASYJET" uz poštovanje svih normi koje zahtevaju propisi kako kod nas tako i u evropi. To važi za sva vozila ali obzirom na specifičnosti Alfa Romea i vozila Fiat grupe, posebnu pažnju smo posvetili prilagođavanju uređaja za perfektan rad u najzahtevnijim uslovima eksploatacije motora visokih performansi. Zahvaljujući elektronskoj regulaciji ubrizgavanja plina, nema gubitka snage motora, niti se može uočiti bilo kakva razlika pri prelasku na plin i obrnuto. Jednostavno sistem funkcioniše besprekorno.

Zavisno od modela, ugadnja traje dva do tri dana. Cena se kreće od 1000 do 1800 eura.

Naravno, za sva bliža obavešzenja, stojimo Vam na raspolaganju od 9-17 h.

REDUKTOR PRITISKA

VIR-reduktor pritiska se odlikuje brojnim tehničkim inovacijama i jednom inovativnom formom. On je posebno malih dimenzija, jednostavan za ugradnju i garantuje stabilnost pritiska kao i veliku propusnost gasa

ISPARIVAČ

Inovativni deo! Rezultat neprekidnog usavršavanja i razvoja novih proizvoda sa visokom tehnologijom. Obezbeđuje konstantno isparavanje gasa u svakoj situaciji. Konstruisan je tako da svojim dimenzijama može lako da se ugradi u savremene automobile gde zauzima jako malo prostora, što je danas svakako, pored ostalog, vrlo važan detalj.

DIZNE ZA UBRIZGAVANJE GASA

Električne dizne su razvijene specijalno za EASYJET sisitem ubrizgavanja gasa. Obezbeđuju veliku pouzdanost rada i kompkatnu konstrukciji malih dimenzija.

ELEKTRONSKA JEDINICA

Obezbeđuje perfektan rad sisitema, u stalnoj je komunikaciji sa originalnom elektronskom jedinicom motora, koristi sve njene parametre tako da je u mogućnosti da zadovolji sve norme izduvnih gasova, čak i EURO4. Sistem je moguće montirati na motore sa 3, 4, 5, 6 i 8 cilindera kao i sve turbo i kompresor motore.

Pomoću specijalnog uređaja, vrši se podešavanje elektronske jedinice za rad na gas. Omogućava kompletan uvid u sve parametre i mogućnost podešavanja za postizanje maksimalnih performansi.

Sisitem koristi sve parametre iz automobilske jedinice i na osnovu toga vrši proračun za rad na gas.

 

FLASHLUBE KIT

Preporučuje se za sve motore, za neke modele je obavezno, zbog upotrebljenih materijala za vođice i sedišta ventila. Specijalna tečnost koja podmazuje i čuva glavu motora od prekomernog habanja zbog povećane temprature sagorevanja plina i nedoststka pojedinih aditiva koje sadrži benzin.POSEBNA PONUDAUgrađujemo, servisiramo i održavamo LPG/CNG i EASYJET sisteme za gasni pogon automobila.
više o tome >


Polovni automobili u dobrom stanju.
više o tome >